Argentiina – Bodega Resero

Kategoria: Argentiina | Tuottajat
Bodega Resero perustettiin vuonna 1936 San Juaniin, joka on Mendozan jälkeen Argentiinan toiseksi suurin viljelysalue. Yksi San Juanin tärkeimmistä ominaisuuksista viininviljelylle on alueen ainutlaatuinen auringonvalo. Noin 330 aurinkopäivää vuodessa mahdollistavat rypäleiden optimaalisen kypsymisen. Bodega Reserosta on kasvanut monien sukupolvien ajan alueen tunnetuin viinitila ja ylpeyden aihe. Viinimö on yksi moderneimmista koko Argentiinassa ja se tuottaa yli 60 miljoonaa litraa kotimaan, sekä kansainvälisille markkinoille.

Tiesitkö?

Bodega Resero kuuluu Fecovita-yhteisöön, johon kuuluu yhteensä 54 viinitilaa sekä noin 25 000 hehtaaria viljelysmaita. Fecovita on Argentiinan sisämarkkinoiden ykkönen myydyissä litroissa ja sen vuotuinen tuotanto on valtavat 300 miljoonaa litraa vuodessa.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla.Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.