Australia – Beefsteak Club

Australia – Beefsteak Club

Kategoria: Australia | Tuottajat

Beefsteak Club Shiraz on Beefsteak-perheen uusin jäsen ja sen rypäleet ovat peräisin South-Australian Limestone Coastilta. Alueen muodostavat Coonawarran, Mount Bensonin, Mount Gambier’n, Padthawayn, Wrattonbullyn ja Roben pienemmät viinialueet. Limestone Coast sai virallisen statuksen viinialueena vuonna 1996.

Lämpimät kesät, viileät talvet ja suuret lämpötilaerot yön ja päivän välillä kasvuaikana kuvastavat alueen viljelyolosuhteita. Beefsteak Club Shiraz’n rypäleet ovat kasvaneet Terra rossa -maaperässä eli punaisessa savimaassa, mikä on muodostunut rapautuneen kalkkikiven vaikutuksesta.

Viini on brittiläisen Ehrmannsin käsialaa, joka on toiminut jo vuodesta 1875.

Tiesitkö?

Beefsteak Club Shiraz’n rypäleet ovat kasvaneet Terra rossa -maaperässä eli punaisessa savimaassa, mikä on muodostunut rapautuneen kalkkikiven vaikutuksesta.
BBWINES

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.