Australia – The Hedonist

Australia – The Hedonist

Kategoria: Australia | Tuottajat

Walter Clappis Wines, joka tunnetaan paremmin Hedonist-nimellä, on McLaren Valessa sijaitseva viinitila, joka toimii biodynaamisten periaatteiden pohjalta. Tilan filosofian mukaisesti suurin panos viiniin annetaan viinitarhoilla ja itse viinin valmistamiseen halutaan puuttua mahdollisimman vähän. Modernien tekniikoiden sijaan tilalla luotetaan perinteisiin menetelmiin kuten avotankkikäymiseen ja tammitynnyrikypsytykseen.

Hedonistin viinintekijäkolmikko muodostuu isä Walter Clappisista, hänen tyttärestään Kimberly Cooterista ja tämän miehestä James Cooterista. Pääenologi Walter Clappisilla on takanaan jo yli 30 vuosikertaa viiniä ja hän on tunnettu sekä useaan otteeseen palkittu viinintekijä. Hänet on palkittu, muun muassa, ainoana henkilönä kolme kertaa Australian arvostetulla Dan Murphy Trophylla.

Hedonist Shiraz’n rypäleet kasvavat Willungan pikkukaupungin ulkopuolella McLaren Valessa. Lämpimiä kesäpäiviä viilentävät St Vincents -lahdelta tulevat raikastavat merituulet. Maaperä muodostuu savensekaisesta hiekasta ja kalkkikivestä, mikä tuo viiniin hienostuneita, moniulotteisia elementtejä. Vuosien saatossa The Hedonist Shiraz on valittu muun muassa Australian parhaaksi export-viiniksi ja vuosikerta 2015 valittiin Australian parhaaksi Shiraz-viiniksi.

Tiesitkö?

Vuosien saatossa The Hedonist Shiraz on valittu muun muassa Australian parhaaksi export-viiniksi ja vuosikerta 2015 valittiin Australian parhaaksi Shiraz-viiniksi.
BBWINES

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.