Espanja – Finca Yaso

Espanja – Finca Yaso

Kategoria: Espanja | Tuottajat

Viinin takana on Familia Osborne-Osborne, joka kuuluu Espanjan merkittävimpiin viinisukuihin. Suku on vaikuttanut viinialalla jo 1700-luvulta lähtien. Perhe on kuuluisan Osbornen ”brandy-suvun” toinen haara, ”kaksinkertainen haara”, joka syntyi, kun kaksi serkusta meni paavin luvalla naimisiin. Yaso tarkoittaa kreikkalaisessa mytologiassa parantavaa jumalatarta.

Maaperä on Torolle tyypilisesti tumman okran väristä (johtuen korkeasta orgaanisesta aineksesta), kivistä ja savensekaisesta hiekasta. Toron viininvalmistusperinteet ovat ikiaikaisia ja historiallisia merkkejä on jo yli 2000 vuoden takaa, ennen roomalaisten aikakautta.

Katso kaikki valikoimamme Finca Yason viinit. 

Tiesitkö?

Finca Yaso sijaitsee Morales de Torossa, Zamoran provinssin kaakkoisosassa, missä maa on kumpuilevaa ja dyynimäisen hiekkaista. Tilalla on yhteensä 14 hehtaaria viinitarhoja pääosin pohjoiseen antavilla rinteillä.
BBWINES

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.