Espanja – Tuna Club / Salmon Club

Espanja – Tuna Club / Salmon Club

Kategoria: Espanja | Tuottajat

Tuna Club Verdejo – Sauvignon Blanc ja Salmon Run Rosé ovat molemmat kotoisin Castilla La Manchan alueelta Keski-Espanjasta. Ne kuuluvat Vino de la Tierra de Castilla -laatuluokitukseen.

Tuna Club -brandi on ideoitu nimensä mukaisesta kalastusklubista, mikä perustettiin vuonna 1898 Santa Catalina Islandiin, Kaliforniaan. Alun alkaen klubi oli tarkoitettu vain miehille, mutta nykyään sen jäseniksi voi liittyä myös naisia. Historiansa aikana klubi on isännöinyt muun muassa Winston Churchilliä (vuonna 1929). Klubitaloa käytettiin vuonna 1974 filmattuun Chinatown-elokuvaan.

Salmon Club -brandin inspiraatio on puolestaan Yhdysvaltojen vanhin kalastusklubi. Vuonna 1887 perustettu Penobscot Salmon Club sijaitsee Yhdysvaltojen itärannnikolla, Mainessa. Yksi klubin merkittävimmistä traditioista on uuden kalastuskauden ensimmäisen saaliin (lohen) lähettäminen Yhdysvaltojen presidentille.

Tiesitkö?

Viinit ovat brittiläisen Erhmannsin käsialaa, joka on toiminut jo vuodesta 1875.
BBWINES

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.