Etelä-Afrikka – Thembi Wines

Etelä-Afrikka – Thembi Wines

The Belief -viinien takana on Thembi Tobie -niminen nainen, jonka intohimo viiniin, ruokaan ja erilaisiin kulttuureihin vei hänet mennessään. Thembi on itseoppinut nainen, joka perusti Thembi & Co -yhteisyrityksen Boland Vineyardin kanssa vuonna 2009. Vuonna 2012 hän osti liikekumppaninsa ulos ja on siitä lähtien valmistanut ja myynyt reilun kaupan viinejään erityisesti Eurooppaan.

Thembi tarkoittaa toivoa paremmasta elämästä ja uskoa, että mikään ei ole mahdotonta. Apartheidin aikaan oli laissa kielletty, että tummaihoiset eivät saaneet juoda viiniä Etelä-Afrikassa, saati sitten olla osallisena viiniliiketoiminnassa. Siinä on yksi painava syy, miksi Thembi Tobie halusi mukaan viinien maailmaan: vaikuttamalla, edes pienen muutoksen verran. Tasoittamalla tietä muilla naisille hän uskoo, että hänen tarinansa, peräänantamattomuutensa ja uskon omaan itseensä inspiroi muitakin naisia lähtemään toteuttamaan unelmaansa.

Tiesitkö?

Thembi tarkoittaa toivoa paremmasta elämästä ja uskoa, että mikään ei ole mahdotonta.

Maan / alueen / tuottajan viinejä

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

BBWINES

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.