Italia – Poggio Nicchiaia

Italia – Poggio Nicchiaia

Kategoria: Italia | Tuottajat

Poggio Nicchiaia sijaitsee luoteis-Toscanassa, Pisan kumpuilevilla kukkuloilla, Montelopion piskuisessa kylässä. Tilalla on noin 50 hehtaaria viinitarhoja, joilla kasvaa pääasiassa Sangiovese-köynnöksiä noin 200 metrin korkeudessa merenpinnasta.

Tyrrhenanmeri sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä ja viilentävien merituulten ansiosta ilmasto on lauhkea. Köynnökset pysyvät terveinä hyvän ”tuuletuksen” vuoksi ja rypäleiden aromit konsentroituvat vuorokauden välisten lämpötilaerojen takia. Maaperä on hiekan ja saven sekaista muinaista merenpohjaa, minkä seassa on merifossiileja.

Poggio Nicchiaian perusti Fabio Durante vuonna 2009 ja siitä huokuu laatu yhdistämällä perinteitä sekä uusia tyylejä.

Tiesitkö?

Nuoresta iästään huolimatta tilan viinejä voi nauttia eri puolella maailmaa ja sen viinit on noteerattu kansainvälisissä viinikilpailuissa.
BBWINES

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.