Ranska – Domaine de la Combe

Ranska – Domaine de la Combe

Kategoria: Ranska | Tuottajat

Domaine de la Combe sijaitsee Saint-Fiacressa, lähellä Sèvreä ja Mainea, jotka johtavat hieman kauemmas Loireen. Tilan perusti Pierre Henri Gadais’n isoisä 1950-luvulla. Pierre Henri Gadais on kahden viininviljelyperheen poika ja hänestä tulikin intohimoinen viini-ihminen viinimaailmaan. Vuosien opiskeluiden ja viinitilatyöskentelyn kautta Ranskan eri viinitarhoilla (Burgundy, Bordeaux, Muscadet, Sancerre), sekä kokemukset biodynaamisesta viljelystä Sveitsissä ja Australiassa, päätti hän palata perhetilalleen vuonna 2016 toteuttamaan unelmiaan ja oppimiaan taitojaan. Tilan yhdeksän hehtaaria ovat tällä hetkellä luomukonversiossa ja vuonna 2021 Domaine de la Combe saa luomusertifikaatin.

Tiesitkö?

Saint-Fiacren maaperässä on paljon liuskekiveä ja se on ihanteellinen alue kuuluisan "Melon de Bourgogne" -lajikkeen kasvattamiseen, joka tunnetaan paremmin nimellä "Muscadet de Sèvre et Main".
BBWINES

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.