Ranska – Domaine de Saint-Just

Ranska – Domaine de Saint-Just

Kategoria: Ranska | Tuottajat

Domaine de Saint-Just perustettiin vuonna 1996, kun Yves Lambert ja hänen poikansa Arnaud päättivät keskittyä rahoitusmaailman sijaan viineihin. Isä Yves kuoli yllättäen vuonna 2011, joten siitä lähtien enologin koulutuksen saanut Arnaud on vastannut tilasta.

Luonnon kunnioittaminen, nöyryys ja perinteet ovat olleet alusta lähtien viininvalmistuksen kulmakiviä Domaine de Saint-Justilla. Tila on niin ikään keskittynyt perustamisestaan lähtien biodynaamiseen viljelyyn ja tänä päivänä suurin osa tilan 40 hehtaarin tarhoista on rekisteröity biodynaamisiksi.

Viinitarhat sijaitsevat Saint-Just sur Diven ja Saint-Cyr en Bourgin kylien alueella Loiren Saumurissa. Maaperä tarhoilla on hiekan ja savensekaista kalkkimaata.

Tiesitkö?

Tilan viinejä kypsytetään Loiren alueelle tyypillisissä tuffi-kellareissa. Tuffikivi on muodostunut miljoonien vuosien aikana vanhassa merenpohjassa olleista fossiileista ja hiekasta.
BBWINES

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.