Ranska – Vignerons du Sommierois

Ranska – Vignerons du Sommierois

Kategoria: Ranska | Tuottajat

Tila sijaitsee Sommières’n keskiaikaisessa kaupungissa Languedocissa puolivälissä Montpellier’n ja Nîmes’n kaupunkeja. Yhteensä lähes 700 hehtaaria viinitarhoja sijaitsevat Sommières’n lisäksi Salinelles’n, Aspères’n, Campagnen, Garrigues’n, Lecquesin ja Fontanes’n kunnissa.

Alueella vaikuttaa välimeren ilmasto lämpimine kesineen ja leutoine talvineen. Voimakkaat tuulet, mistral ja tramontane, kuuluvat myös olennaisesti alueen ilmastoon. Maaperä on hyvin monipuolista aina Aspères’n tasankojen kalkkikivimaasta piikiveen ja alluviaaliseen jokimaastoon Vidourle-joen lähimaastossa.

Tiesitkö?

Le Bottle -viinit ovat Vignerons du Sommierois -nimisen tilan käsialaa. Le Bottle on hedelmäinen ja ilmeikäs viinisarja, mitä voi yhdistellä niin ruoan kanssa kuin nauttia hyvässä seurassa. Siitä kertoo kapselin tekstikin, entre amis, eli ystävien kesken.
BBWINES

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.