Laadukkaat tasting-tilaisuudet

Viinitasting on mieleenpainuva kokemus, joka sopii niin aloitteleville kuin kokeneille viinin ystäville. Viinitasting on myös erinomainen idea vaikkapa asiakastilaisuuden teemaksi. Iloinen asiantuntijatiimimme on järjestänyt jo yli 100 onnistunutta asiakastilaisuutta. Räätälöimme tastingin aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tasting-tilaisuuden hinnoittelu:

  • 2 tunnin tilaisuus: 25 eur + alv 24 % / henkilö + juomat yhteishankintana
  • Minimilaskutus 300 eur + alv 24 % + juomat yhteishankintana

Mahdolliset kulukorvaukset sovitaan tapauskohtaisesti ajankohdasta ja paikasta sekä viinimestareiden saatavuudesta riippuen.

 

Missä tasting järjestetään?

Tasting järjestetään tyypillisesti joko asiakkaan luona tai jossain muussa asiakkaan valitsemassa tilassa. Tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kautta laajan kirjon erilaisia tilavaihtoehtoja tastingin järjestämiseen. Viinimestarimme toimivat yhteistyössä usean ravintolan kanssa, jolloin tilavuokra ja tarjoilut laskutetaan ravintolan puolesta.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.