Yhdysvallat – Hope Family Wines

Yhdysvallat – Hope Family Wines

Kategoria: Tuottajat | Yhdysvallat

Hopen perhe muutti Paso Roblesiin vuonna 1978 etsien maata ja uusia mahdollisuuksia. Perhe kuuluu kouralliseen pioneeri-perheitä, jotka muovasivat viinialuetta ja saivat vähitellen kasvatettua sen ansaitsemaa huomiota.

Viljeltyään rypäleitä ja kehitettyään viinitarhoja 1980-luvulla ja 1990-luvun alkupuolen, perhe alkoi pullottaa omia viinejään 1990-luvun puolivälissä. Vuosien työ on kantanut hedelmää ja Hope Familyn viinit ovat tänä päivänä tunnettuja paitsi kotimaassa myös ulkomailla.

Tänä päivänä Hope Family Winerya vetää Austin Hope, joka oli vain 8-vuotias, kun hän alkoi työskennellä perheen viinitarhoilla. Tilan filosofiasta kertoo se, että Austin Hope näkee itsensä maanviljelijänä, vaikka yrittäjänä osallistuukin kaikkiin tilan toimintoihin viinintekemisestä myyntiin. Hope Family Wineryn toiminta kiteytyykin ajatukseen, että hienot viinit syntyvät viinitarhalla.

Troublemaker on Austin Hopen käsialaa ja viittaa hänen lapsuuteensa, jolloin nuori poika lähetettiin töihin viinitarhoille. Lapsuuden ”rangaistuksesta” on sittemmin tullut Austin Hopen intohimo. Poika, joka riehui ja rikkoi sääntöjä, on tänä päivänä arvostettu viinintekijä. Troublemakerissa hän palaa lapsuus- ja nuoruusvuosiinsa ja muistelee sitä asennetta, jonka mukaan säännöt ovat este luovuudelle ja innovatiivisuudelle. Ja sen kunniaksi hän on tehnyt Troublemakerin: viinin, joka on sekoite kolmea eri vuosikertaa.

Tiesitkö?

Hope Familyn viinit ovat tänä päivänä tunnettuja paitsi kotimaassa myös ulkomailla.
BBWINES

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.