Viinit ja lahjapakkaus omalla etiketillä?

Tarjoamme sekä ravintoloille että yrityksille mahdollisuuden hankkia viinit omalla etiketillä. Omalla etiketillä varustettu viinipullo on persoonallinen lahja yrityksen sidosryhmille tai henkilökunnalle. Samalla se tukee yrityksen markkinointiviestintää. Etiketin suunnittelun voi tehdä itse tai se onnistuu kätevästi BBWines Oy:n käyttämän mainostoimiston kanssa. Lahjapakkauksen voit valita viinimestariemme suosimasta laajasta lahjapakkausvalikoimasta. Hyödynnä tarvittaessa viinimestariemme valikoimaa – he auttavat mielellään!

 

Liikelahjat ovat osa brändiviestintää

Liikelahjat kuuluvat yrityskulttuuriin – eivät pelkästään hyvän tahdon eleenä, vaan myös brändiviestinä ja muistutuksena yrityksesi olemassaolosta. Erottuvalla ja korkealaatuisella liikelahjalla on mahdollisuus tehdä myönteinen vaikutus asiakkaaseen tai yhteistyökumppaniin.

 

Viinit asiakas­tilaisuuksiin, henkilökunta- tai liikelahjaksi

Tarjoatko viiniä asiakastilaisuudessa tai messuosastolla? Haluatko muistaa työntekijöitä tai yhteistyökumppaneita laadukkaalla joululahjalla? Kerro viinimestareillemme tilaisuuden luonne tai liikelahjan aihe – he auttavat sinua valitsemaan tilaisuuteen tai liikelahjaksi soveltuvan viinin.

Tilaa meiltä vaivatta juomia erilaisiin tilanteisiin, kuten

  • asiakastilaisuuksiin
  • tapahtumiin
  • messuille
  • merkkipäiville
  • vuosipäiville
  • hääjuhliin

Lisätietoa liikelahjoista antaa Peetu Eklund:

peetu.eklund@bbwines.fi

050 913 5341

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!


Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla.Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.