Argentiina – Beefsteak Club

Kategoria: Argentiina | Tuottajat

Beefsteak Club -viinit on valmistettu 1700- ja 1800-luvuilla perustettuja brittiläisiä herrainklubeja kunnioittaen. Klubien ideologiana oli juhlistaa patrioottisia arvoja sekä vapautta ja vaurautta. Nimensä mukaisesti niissä nautittiin laadukkaasta naudanlihasta valmistetusta pihvistä, mikä oli tuolloin harvinaista herkkua ja vaurauden merkki.

Ensimmäinen Beefsteak Club perustettiin Lontoossa vuonna 1705 Richard Estcourt -nimisen näyttelijän toimesta. Menestyksekkäimpiin klubeihin kuului taiteen ja politiikan edustajien lisäksi korkea-arvoisia sotilaita ja jopa kuninkaallisen perheen jäseniä. Viikoittaisissa kokouksissaan miehet pitivät yllään sinisiä takkeja ja liivejä, joiden taskuihin ripustettiin nauhan päässä oleva mitali, missä luki ”Beef and Liberty”. Samainen teksti löytyy myös Beefsteak Club Malbec -pullon etuetiketistä. Lontoossa, Irving Streetillä, toimii edelleen Beefsteak Club, mikä on perustettu vuonna 1876.

Katso valikoimastamme löytyvät tuottajan viinit.

Tiesitkö?

Tänä päivänä Argentiina on maailmalla tunnettu paitsi laadukkaista Malbec-viineistään, myös niiden kylkeen hyvin sopivasta pihvistä. Viinit tuottaa brittiläinen Ehrmanns, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1875.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.