Australia – Soumah

Kategoria: Australia | Tuottajat
Palkittu Soumahin viinitila sijaitsee Yarra Valleyssa, joka on Victorian vanhin ala-alue sekä viilein viininviljelylaakso koko Australiassa. Tilan perusti vuonna 1997 Brett Butcher, joka on suuri pohjoisitalialaisten-sekä pohjois-Rhônelaisten viinien ihailija. Hän löysi Yarran ihanteelliseksi paikaksi tarjota australialainen vastaus siihen, mitä hän piti maailman parhaina viineinä.

Soumahilla on ”valvottu valvonta” -filosofia viininviljelykäytäntöjen suhteen. Ranskalaiset kutsuvat sitä lutte raisonnéeksi tai ”perustelluksi taisteluksi”. Tämän filosofian perustana on vähentää synteettisten lannoitteiden, torjunta-aineiden, rikkakasvien torjunta-aineiden ja sienitautien torjunta-aineiden käyttöä, koska ne lopulta hajottavat maaperää ja tekevät heikomman viiniköynnöksen.

Tiesitkö?

Soumah-viinitilan perusti vuonna 1997 Brett Butcher.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla.Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.