Espanja – Cavas Naveran

Kategoria: Espanja | Tuottajat

Cavas Naveranin juuret ulottuvat 1850-luvulle, jolloin don Pablo Parellada de Naveran alkoi viljellä rypäleitä. Tila on edelleen perheen omistuksessa ja sillä on omia viinitarhoja Katalonian Alt-Penedèsissä noin 100 hehtaarin verran. Naveran Vintage Brut -cavaa on valmistettu 1900-luvun alusta lähtien, ja niiltä ajoilta huokuu myös cavan upea vintage-etiketti.

Alt-Penedèsissä maaperä on hiekan ja savensekaista kalkkikiveä ja korkeus merenpinnasta on noin 400 metriä, mikä on keskimääräistä korkeampi verrattuna muuhun Penedèsiin. Tämän johdosta lämpötilaerot päivän ja yön välillä ovat korkeammat, minkä ansiosta rypäleet ovat luonnollisesti hapokkaampia ja aromit hyvin konsentroituneita.

Katso valikoimastamme löytyvät tuottajan viinit.

Tiesitkö?

Cavas Naveranin filosofiana on valmistaa laatucavoja – ja viinejä – parhaista mahdollisista raaka-aineista. Myös valmistusprosesseihin panostetaan niin, että valmiit tuotteet edustavat mahdollisimman korkeaa laatua.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla.Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.