Espanja – La Conreria D’Scala Dei

Kategoria: Espanja | Tuottajat

La Conreria D’Scala Dei on vuonna 1997 perustettu laatuun keskittyvä tila, jonka vuosituotanto on noin 90 000 pulloa. 35 hehtaarin viinitarhoillaan tila on keskisuuri tuottaja Prioratissa, jossa on rekisteröitynä tällä hetkellä lähes 100 bodegaa.

La Conreria D’Scala Dei sijaitsee piskuisessa Scala Dein kylässä, jossa alueen viininviljely on saanut alkunsa vuosisatoja sitten. Paimentolaispoika näki näyn taivaasta laskeutuvista portaista, ja siihen kohtaan perustettiin luostari vuonna 1194. Munkit alkoivat tietysti viljellä viiniä ja näin sai alkunsa alueen viininviljely. Munkit karkotettiin luostarista 1800-luvulla, mutta Prioratin viininviljely kukoistaa.

Katso valikoimastamme löytyvät tuottajan viinit.

Tiesitkö?

Karut viljelyolosuhteet Serra de Monsant -vuoriston huomassa antavat oman leimansa alueen viineille, jotka on Espanjassa luokiteltu DOCa -luokkaan, johon kuuluvat ainoastaan Rioja ja Priorat.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla.Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.