Espanja – Viñas del Jaro

Kategoria: Espanja | Tuottajat

Viñas del Jaro sijaitsee Ribera del Dueron kuuluisalla
Pesquera-kylän alueella, joka lasketaan tämän DO-alueen merkittävimpiin ja kuuluisimpaan viininviljelyalueisiin.

Pesqueran kylä sijaitsee vain noin kilometrin päässä Duero-joesta. Tilalla on yhteensä 46 hehtaaria viinitarhoja Finca El Quiñón -nimisellä tarhalla, joka sijaitsee 745–800 metrin korkeudessa, joen etelänpuoleisilla rinteillä. Tempranillon, joka Ribera del Duerossa tunnetaan paremmin nimellä Tinto Fino, lisäksi tila viljelee myös pieniä määriä Merlot’ta ja Cabernet Sauvigonia.

Tilan takana on Familia Osborne-Osborne, joka kuuluu Espanjan merkittävimpiin viinisukuihin. Suku on vaikuttanut viinialalla jo 1700-luvulta lähtien. Perhe on kuuluisan Osbornen ”brandy-suvun” toinen haara, ”kaksinkertainen haara”, joka syntyi, kun kaksi serkusta meni paavin luvalla naimisiin.

Tiesitkö?

Tilalla on yhteensä 46 hehtaaria viinitarhoja Finca El Quiñón -nimisellä tarhalla, joka sijaitsee 745–800 metrin korkeudessa, joen etelänpuoleisilla rinteillä.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla.Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.