Portugali – Carmim

Kategoria: Portugali | Tuottajat

Cooperativa Agrícola de Reguengos de Reguengos de Monsaraz, joka tunnetaan paremmin nimellä Carmim, sai alkunsa vuonna 1971, kun 60 viininviljelijää Alentejon Reguengos de Monsarazista löivät hynttyynsä yhteen. Vuosien varrella Carmim on kasvanut huimasti ja tänä päivänä osuuskuntaan kuuluu 900 jäsentä, jotka kattavat yhteensä 3 600 hehtaaria viinitarhoja. Viinien lisäksi osuuskunta tuottaa oliiviöljyä.

Carmim on yksi Portugalin suurimmista viinintuottajista ja Alentejon alueen ykkönen. Suurista tuotantomääristään huolimatta laatu on Carmimin yksi kulmakivistä ja se onkin laatuviinien tuotannossa Portugalin johtaja. Laadusta kertovat myös lukemattomat kansalliset ja kansainväliset palkinnot!

Monsaraz Reserva 2017 sai syksyllä 2020 arvostetussa Decanter World Wine Awards -kilpailussa Best In Show -tittelin ja huikeat 97 pistettä! Viinin valitsi arvostettu tuomaristo, jonka joukossa oli muun muassa 37 Master of Wine -tutkinnon suorittanutta viinialan huippuammattilaista. Yhteensä 50 viiniä sai ”Best In Show” -mitalin ja ne valittiin 16 518 viinin joukosta. Decanter World Wine Awards on maailman suurin viinialan kansainvälinen kilpailu.

Tiesitkö?

Carmim on yksi Portugalin suurimmista viinintuottajista ja Alentejon alueen ykkönen.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.