Italia – de Bernard
Ferruccio de Bernard perusti tislaamon vuonna 1948 Bastia d’Alpagon pieneen kylään, mikä sijaitsee Italian itäisillä Alpeilla. Alun alkaen tila valmisti Kapriol-nimistä yrttilikööriä, mikä sai suuren suosion Alppien vuoristoalueella. 1950-luvun alussa de Bernard siirtyi Coneglianoon, missä se laajensi tuoteperhettään kuohuviinehin ja alkoi valmistaa proseccoa. Jo vuonna 1957 tila myi tuotteitaan useaan maahan, aina Australiaan asti.
Uudet tuulet alkoivat puhaltaa tilalle, kun vuonna 2002 Beniamino Maschio osti tilan De Bernardin perheeltä. Uuden omistajan käsissä tila alkoi valmistaa monipuolisesti erilaisia alueelle tyypillisiä kuohuviinejä perus-spumanteista aina Conegliano Valdobbiadene Superioreen asti.
Tiesitkö?
Maan / alueen / tuottajan viinejä
-
Guerrieri Rizzardi Fior di Rosa
Puolikuiva, metsämansikkainen, kukkea, kypsän sitruksinen, tyylikäs, raikkaan hapokas, hennon mineraalinen
-
Prosecco Casa Defra Frizzante 0,2 l
Kuiva, raikkaan hedelmäinen, päärynäinen, raikkaan hapokas
-
Angoris Villa Locatelli Cabernet Franc
Keskitäyteläinen, kirsikkainen, lyijykynän ja vihreän paprikan aromeita, mausteinen, pirteät tasapainoiset hapot, rustiikki
-
Guerrieri Rizzardi 3 Cru Amarone Classico
Täyteläinen, kehittynyt, tumman marjaisa, suklainen, mokkainen, mehevän mausteinen, pehmeä, tasapainoinen, pitkä jälkimaku
-
Guerrieri Rizzardi Calcarole Single Vineyard Amarone
Täyteläinen, monivivahteinen, luumuinen, pähkinäinen, vaniljainen, balsaminen, kahvinen, samettinen, pitkä jälkimaku, upea
-
Gillardi Barolo
Täyteläinen, kirsikkainen, hennon vaniljainen, miellyttävän mausteinen, todella pitkä jälkimaku, tyylikkään vivahteikas
-
Gillardi Maestra Dogliani
Täyteläinen, tumman kirsikkainen, mausteinen, ryhdikkäs happorakenne, elegantti, harmoninen kokonaisuus
-
Greif Lagrein
Täyteläinen, aromaattinen, paahteisen mausteinen, suklainen, kypsän marjaisa, pitkä jälkimaku