Italia – Domus vini

Kategoria: Italia | Tuottajat
Vedovaton perhe perusti Domus Vini -viinitilan 1900-luvun alussa Veneton alueelle lähellä Venetsiaa. Perhe on neljän sukupolven ajan harjoittanut perinteisten venetsialaisten viinien tuotantoa ja parhaiden italialaisten viinien valintaa, joita he ovat tarjonneet asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen, joilla on kokemusta ja syvällistä tietoa viineistä jo yli vuosisadan ajan.

Domus Vinin tarjoamat viinit ovat tulosta pitkästä kokemuksesta, joka on tehty intohimolla ja syvällä huolenpidolla. Heidän enologinsa ja erikoistiiminsä takaavat aidon tasapainoisen viinin sekä tasaisen laadun jatkumon. He analysoivat myös tarkasti koko toimitusketjua. Domus Vinin tuotantomenetelmille on ominaista korkeat standardit ja huolelliset viininvalmistustekniikat, jotka säilyttävät viinin luonnollisuuden. Heidän portfoliostaan löytyy myös bag-in-box sekä private label mahdollisuuksia.

Domus Vini on IFS Food -sertifioitu ja heidän viininsä saavat palkintoja arvostetuimmilta kansallisilta ja kansainvälisiltä viinikilpailuilta vuosittain.

Tiesitkö?

Domus Vini on IFS Food -sertifioitu ja heidän viininsä saavat palkintoja arvostetuimmilta kansallisilta ja kansainvälisiltä viinikilpailuilta vuosittain.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla.Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.