Italia – Weingut Kornell

Kategoria: Italia | Tuottajat

Weingut Kornellin tila sijaitsee Alppien etelärinteillä, Settequercessa. Se on ikiaikaista viininviljelyaluetta, missä on merkkejä viininviljelystä jo yli 2000 vuoden takaa retoromaanien ja roomalaisten ajalta.

Briglin perheen piirissä viiniä on valmistettu jo 1500-luvulta lähtien. Historia on vahvasti esillä myös tänä päivänä. Tilan symboli, aarnikotka, komisti myös tiluksilla sijainneen Greifensteinin linnan vaakunaa. Aarnikotka on myyttinen olento, mikä on puoliksi kotka ja puoliksi leijona. Tänä päivänä tilaa vetää Florian Brigl nuorekkaan ja dynaamisen tiiminsä kanssa.

He toimivat luontoa kunnioittaen, historiaa arvostaen ja moderneja viininvalmistustekniikoita hyväksikäyttäen. Weingut Kornell tuottaa noin 100 000 pulloa vuodessa. 1300-luvulta peräisin olevaan tilaan kuuluu yli 70 hehtaaria maata, joista viinitarhoja on 17 hehtaaria.

Tiesitkö?

Weingut Kornell tuottaa noin 100 000 pulloa vuodessa.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.