Saksa – Josef Drathen

Kategoria: Saksa | Tuottajat
Wein und Sektkellerei Josef Drathen on perheomisteinen tila, jonka pääpaikka ja tuotantotilat sijaitsevat Zellissa, Saksan Moselissa. Tilalla on pitkät perinteet viininvalmistuksessa, nimittäin se perustettiin jo vuonna 1860. Tänä päivänä Josef Drathen valmistaa tuotteita ympäri Saksan laatuviinialueita ja se tuottaa tuotteita aina eisweineihin asti. Tuottaja valmistaa mielenkiintoisia kuohuviinejä, ja sen erityisosaamisen piiriin kuuluu laaja portfolio private label -tuotteita.

Müller-Thurgau rypälelajike on kehitetty Saksassa, sveitsiläisen tohtorin Hermann Müllerin ansiosta vuonna 1882. Lajiketta pidettiin pitkään Rieslingin ja Silvanerin risteytyksenä, mutta vasta 1996 saatiin selvyys sen oikeista vanhemmista. Müller-Thurgau on Rieslingin ja Madeleine Royalin risteytys. Synonyymeista tunnetuimmat ovat: Rivaner, Riesling Silvaner, Rizvanac sekä Rizlingszilvani.

Tiesitkö?

Müller-Thurgau rypälelajike on kehitetty Saksassa vuonna 1882.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.