Suomi – Heidell Distillery

Kategoria: Suomi | Tuottajat
Heidell Distillery Company on perheyritys, joka jakaa rakkauden luovuuteen, käsityötaitoon ja mikä tärkeintä, hyvään makuun. 

Tislaajamestari ja toimitusjohtaja Timo on myös merivoimien upseeri ja rauhanturvaveteraani. Hänellä oli tulevaa eläkkeelle jäämistä varten kunnianhimoinen idea – hän halusi luoda oman ginin. Hänen tyttärensä Erikan avulla tislaamon matka alkoi vuonna 2019.

Korkea laatu on tislaamon ykkösprioriteetti, joten tislaamolla käytetään viimeisintä tislaustekniikkaa. Hypermoderni tislain, iStill Hybrid 500, takaa tarkkuuden, johdonmukaisuuden ja toistettavuuden parhaiden käsityöläisjuomien valmistamisessa. Missiona on valmistaa korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita käyttämällä viimeisintä tislausteknologiaa ja huomioimalla ympäristötekijät.

Tuotteisiin on valittu aina parhaat raaka-aineet ja luonnollisesti niiden valinnassa on suosittu paikallisia tuottajia.

Tiesitkö?

Korkea laatu on ykkösprioriteetti, joten tislaamolla käytetään viimeisintä tislaustekniikkaa.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla.Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.