Yhdysvallat – Taub Family

Kategoria: Tuottajat | Yhdysvallat

Taubin perhe on suuri nimi Kaliforniassa viinin ja väkevien alkoholijuomien yhteydessä. Heidän historiansa juontaa juurensa alkoholikiellon loppuun 1920-luvulla. Yhtenä ensimmäisistä Amerikassa he saivat presidentti Rooseveltin henkilökohtaisen luvan tuottaa ja jakaa alkoholijuomia. Sittemmin kolme sukupolvea myöhemmin, Taubeja käytetään referenssinä Kaliforniassa, jopa koko Yhdysvalloissa. Heritance on perheen tärkein viinitarha ja tämä on yksi merkittävimmistä tuottajista Napa Valleyssa, joka on Amerikan tunnetuin viinialue.

Nimi Heritance on johdettu sopivasti yhdistelmästä ’heritage’ ja ’inheritace’, mikä merkitsee uuden perinteen alkua ja pysyvän perinnön jatkumista. Etiketissä kuvailtu laakson tammi, joka on tuttu näky kaikkialla Napa Valleyn maisemilla, edustaa Taubin perheen syviä viiniteollisuuden juuria Kaliforniassa ja heidän filosofiansa mukaan viinien yhteyttä alkuperäänsä. Puun juuressa oleva timantti symboloi siementä, joka jää istutetuksi tuleville sukupolville.

Napa Valleyssa on Välimerellinen ilmasto, lämpimine kesineen ja suhteellisen leutoine talvineen, jolloin tulee kuitenkin säännöllisiä sateita. Rutherfordissa viinitarhat saavat luonnollisen jäähdytyksen Tyyneltä valtamereltä tulevilta merituulilta, mikä tarkoittaa, että köynnösten kasvu ja kukinta kestävät pidempään, mikä takaa alueella yleensä paremman laadun.

St. Helenassa maaperä on savista ja siellä on myös vulkaanisia sedimenttejä. Oakvillessa taas on hiekkaisempaa sekä savimaata ja hieman viileämpi ilmasto.

Tiesitkö?

Perheen tarhat sijaisevat parhailla kasvupaikoilla St. Helenassa, Yountvillessa, Oakvillessa sekä Rutherfordissa, mukaan lukien yksi kuuluisimmista Cabernet Sauvignon -tarhoista nimeltään: Beckstoffer Georges III Vineyard.

Lämpimästi tervetuloa BBWINES-sivustolle!

BBWines logo
Tämä sivusto on suunnattu HoReCa-alan ammattilaisille. Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Kuluttajille suunnattuun Alko-valikoimaan voit tutustua Viiniateljee-sivustollamme. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.